Litlu jól, fimmtudag 7. des. / Christmas party – Thursday 7th December!

Kæru doktorsnemar,

Við verðum með jólagleði eftir vinnudaginn 7. desember. Öll velkomin, hvort sem þið takið þátt í vinnudeginum eður ei. Gleðin verður haldin á kaffistofu kennara á 2. hæð í Odda og hefst um 17:00. Við erum komin með facebook viðburð (sjá hér að neðan) og væri gott að fólk myndi skrá sig þar sem hefur áhuga. Þetta er að sjálfsögðu ekki bindandi en gott að hafa hugmynd um fjöldann. Vonumst til að sjá ykkur sem flest!

https://www.facebook.com/events/850088018495396/

Dear PhD students,

We are having a Christmas gathering this Thursday 7th December after the PhD workshop. Everyone is welcome regardless of whether you are planning on participating in the workshop or not. The gathering will start around 17:00 and will be in the teachers lounge on the second floor in Oddi. We have created a Facebook event (see above) and would appreciate if those interested would let us know if they plan to attend. This is of course not binding, but will give us an idea of the number of people to cater for. Hope to see many of you!

Seigla.

 

Comments are closed.